Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Voor wie?

BLACK MOUNTAINS richt is zich heel specifiek op een ondernemende doelgroep. Een doelgroep die bereid is om zich zelf te verkennen. Bergsport is een fantastische manier om het uiterste uit je zelf te halen. Iedereen kan in de bergen wandelen. De moeilijkheidsgraad bepaalt u zelf. BLACK MOUNTAINS biedt u de mogelijkheid om als beginner of als meer ervaren bergsporter te genieten van de bergen.

 

Bent u geïnteresseerd in wat BLACK MOUNTAINS voor u kan betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we de mogelijkheden.

 

Conditie en een flexibele instelling

Om bergsport te bedrijven is gezond verstand, een fit lichaam  en een flexibele houding nodig. Hoe moeilijker de bergwandeltochten des te meer het van u zelf vraagt. Door weersomstandigheden, een verzwikte enkel of een omleiding kunnen de tochten korter of langer worden, hier dient u rekening mee te houden.

 

Een ervaring op zich!

BLACK MOUNTAINS wil u een ervaring meegeven, wanneer u dit nog nooit gedaan heeft is dit de manier om kennis te maken met de bergsport. Wanneer u meer ervaren bent is het altijd een mooie ervaring. BLACK MOUNTAINS geeft u in beide gevallen een unieke bergsportervaring.

In een kleine minmaal 4 of wat grotere groep tot maximaal 8 personen een midweek of langweekend in de natuur. Een basiskamp, waar we in koken en eten, en voor u zelf een ruime 3 persoons tent met slaapmatras of een huttentocht met gereserveerde berghutten. Meer informatie over wat aanwezig is en wat u zelf mee moet nemen vindt u hier.