Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

[Reis boeken]

 

5 Daagse bergwandelreis in het Karwendel, Oostenrijk

Prijs vanaf €565,- p.p. incl. btw en exclusief heen- en terugreis (in overleg).

Prijs is op basis van minimaal 4 personen en afhankelijk van laag- of hoogseizoen.

 

Niveau: Kennismaking met de bergen tot meer uitdagende trips.

We passen de moeilijkheid aan naar wat de groep aankan. U dient minimaal 4 uur per dag te kunnen wandelen.

 

Begeleiding

Er gaat een ervaren begeleider met u mee op pad. Deze verzorgt het basiskamp, het eten en begeleidt de te lopen tochten. Onze begeleiders zijn ervaren bergsporters die de gevaren en de mogelijkheden in de bergen goed kennen. Ze ontzorgen u en laten u de avontuurlijke kant van u zelf ontdekken zodat u veilig en met meer kennis van de bergen terug komt. U kunt met vragen over kleding, bergschoeisel, eten & drinken, hoe stijg je en hoe daal je etc. bij hen terecht.

 

Camping

In het mooie Karwendel, Oostenrijk Tirol slaan we voor 4 nachten ons basiskamp op in het plaatsje Wiesing (Inntal). Op de vriendelijke camping Inntal zijn we te gast. Nette camping met goede sanitaire voorzieningen en een zwembad. Omdat we veelal in het voor- of naseizoen hier te gast zijn is het een rustige camping. De camping ligt gunstig aan de snelweg en geeft ons de vrijheid om verschillende kanten van het gebied te benaderen.

 

Dag 1

Reisdag naar Oostenrijk per eigen vervoer, vliegen kan ook op Innsbruck (30 km van Wiesing)

 

Dag 2

Na een goed ontbijt maken we vandaag een mooie inloopwandeling. Kunnen alle systemen even wennen aan de hoogte, de lucht en de inspanning. Ongeveer 4 uur wandelen.

 

Dag 3

Na een goed ontbijt maken we vandaag een stevige inloopwandeling. We rijden via de Achensee naar het plaatsje Pertisau (900 m) en rijden het natuurpark in. Aan het einde van het dal komen we bij de Gramai Alm aan. Vanaf hier gaan we omhoog via een mooi alpien pad naar boven richting de Lamsenjochhütte (1953 m). Na een versnapering (als de hut open is, afhankelijk van wanneer we in het seizoen aankomen) gaan we op weg naar de HahnKampl (2080 m). Een mooi kamwandeling met wat draad, niet al te moeilijk. Vervolgens dalen we af via de oostkant weer naar de Gramai Alm.

 

Dag 4

De laatste dag vullen we naar wens in. Afhankelijk hoe de eerste dagen gegaan zijn en wat het weer doet bepalen we of we een mooie kamwandeling gaan maken of nog een uitdagende top pakken.

 

Dag 5

Alles inpakken en terug naar Nederland.

 

De beschrijving van de dagen zijn een mogelijkheid, in overleg kunnen we hier van afwijken.


<< Bergwandelen
  • BaseCamp
  • Xtraveler
  • Karwendel
  • Karwendel
  • Karwendel
  • Karwendel
  • Karwendel
  • Karwendel
  • Karwendel