Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

BLACK MOUNTAINS organiseert, faciliteert en begeleidt de overeengekomen bergsportreis. Alle deelnemers gaan op eigen verantwoordelijkheid mee. BLACK MOUNTAINS is niet aansprakelijk voor schade aan uitrusting en personen tijdens de bergsportreis.

U bent als deelnemer wel aansprakelijk voor schade aan de uitrusting van BLACK MOUNTAINS.

 

Verzekering

BLACK MOUNTAINS adviseert uitdrukkelijk om persoonlijk een bergsportverzekering af te sluiten. Veel reisverzekeringen bieden de mogelijkheid om je bestaande verzekering uit te breiden. Bergsport blijft een sport met meer risico's dan andere sporten. Wij kunnen u hierin goed adviseren.

 

Annuleren | Algemene voorwaarden

Zie onze algemene voorwaarden, hier in PDF te downloaden

 

AVG

De wet Algemene Verordening Gegevens bescherming zorgt ervoor dat Black Mountains aan moet geven wat we met de ingevulde gegevens doen die op de website via invulformulieren worden doorgegeven. Alle persoonsgegevens omtrent het boeken van een reis worden via een beveiligde internetverbinding doorgegeven. De website blackmountains.nl draait onder een SSL certificaat, of te wel een https verbinding (beveiligde verbinding). Hierdoor is de kans klein dat uw gegevens onderschept worden.

 

Black Mountains gebruikt de door u ingevulde gegevens alleen voor eigen gebruik. Wij gebruiken uw gegevens voor het sturen van een factuur, het sturen van een herinnering via de mail wanneer uw reis gaat beginnen en eventueel het sturen van ons magazine of een andere actie. Met het aanvinken van Ik ga akkoord bij één van de online formulieren gaat u akkoord dat uw gegevens door ons gebruikt mogen worden voor die zaken die hiervoor zijn aangegeven. Black Mountains zal deze gegevens dan ook niet aan derden ter beschikking stellen voor welke doeleinden dan ook.