Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

[Reis boeken]

 

5 Daagse hikingtrip Zillertal, Oostenrijk

Reis is met meerdere dagen uit te breiden (in overleg)

 

Prijs vanaf €565,- p.p. incl. btw en exclusief heen- en terugreis (in overleg).

Prijs is op basis van minimaal 4 personen en afhankelijk van laag- of hoogseizoen.

 

Niveau: Uitdagende hikingtrip met verschillende mogelijkheden.

We passen de moeilijkheid aan naar wat de groep aankan. U dient minimaal 5 uur per dag te kunnen wandelen.

 

Begeleiding

Er gaat een ervaren begeleider met u mee op pad. Deze verzorgt het basiskamp, het eten en begeleidt de te lopen tochten. Onze begeleiders zijn ervaren bergsporters die de gevaren en de mogelijkheden in de bergen goed kennen. Ze ontzorgen u en laten u de avontuurlijke kant van u zelf ontdekken zodat u veilig en met meer kennis van de bergen terug komt. U kunt met vragen over kleding, bergschoeisel, eten & drinken, hoe stijg je en hoe daal je etc. bij hen terecht.

 

Camping

In het mooie Karwendel, Oostenrijk Tirol vlakbij het Zillertal slaan we voor 4 nachten ons basiskamp op in het plaatsje Wiesing (Inntal). Op de vriendelijke camping Inntal zijn we te gast. Nette camping met goede sanitaire voorzieningen en een zwembad. Omdat we veelal in het voor- of naseizoen hier te gast zijn is het een rustige camping. De camping ligt gunstig aan de snelweg en geeft ons de vrijheid om verschillende kanten van het gebied te benaderen.

 

Dag 1

Reisdag naar Oostenrijk per eigen vervoer, vliegen kan ook op Innsbruck (35 km van Wiesing)

 

Dag 2

Na een goed ontbijt maken we vandaag een stevige inloopwandeling van ongeveer 4 tot 5 uur. Omdat het een inlooptocht is passen we de moeilijkheid en het aantal hoogtemeters aan. Zo kunnen we lekker inlopen en wennen aan het naar boven en naar beneden lopen. Warm lopen voor de volgende dag.

 

Dag 3

Deze dag gaan we helemaal naar het einde van het Zillertal. Het is een autorit van 1,5 uur en gaan dus optijd weg. We parkeren de auto bij het stuwmeer Speicher Schlegeis en gaan op weg naar de 2897 m hoge Rotbachlspitze. Een stevige en lange trip van ongeveer 7 uur. We gaan 1115 m omhoog en lopen deze dag op de grens met Italië. Een trip met fantastische vergezichten met allemaal drieduizenders om ons heen. De tocht terug is dezelfde weg als de weg naar boven maar dan met alle tijd om, om je heen te kijken.

 

Dag 4

De laatste dag vullen we naar wens in. Afhankelijk hoe de eerste dagen gegaan zijn en wat het weer doet bepalen we of we een mooie kamwandeling gaan maken of nog een uitdagende top pakken.

 

Dag 5

Alles inpakken en terug naar Nederland

 

De beschrijving van de dagen zijn een mogelijkheid, in overleg kunnen we hier van afwijken.

 


<< Bergwandelen
  • Xtraveler

    Xtraveler

  • BaseCamp

    BaseCamp